Schilderen villa in Curaçao

De nieuwe eigenaar van deze villa houdt niet zo van geel en wilde graag zijn aanwinst in een nieuwe kleur. Samen hebben we gekozen, nadat de kleurenwaaier flink was bekeken, voor blauw met een vleug paars.

Omdat het een pand is wat veel in de zon staat en last heeft van veel zeewind hebben we gekozen voor een goede verf van Sherwin Williams. Die moet het een paar jaar goed uithouden. Ook hebben we het terras in dezelfde kleuren geschilderd.

Omdat we hier met een heel ander klimaat te maken hebben, hebben we ook andere uitdagingen. Bij veel te veel zon en hoge temperaturen droogt je verf al aan de kwast. Dus moet je wel de juiste tijdstippen bepalen om aan de slag te gaan. De ochtend was het lekkers, maar vaak gingen we dan in de latere middag of avond toch nog even door.

Nog meer te schilderen

Er is nog veel meer te doen aan deze villa. Deze muren hebben we nu van kleur veranderd, maar binnenin zijn we ook nog volop bezig met verbouwen. Nieuwe keuken, nieuwe badkamer ook daar alles weer een frisse lik verf geven.

Het eindresultaat

Het tempo op Curaçao ligt wat lager, dus de oplevering heeft het tempo van de cultuur daar ook aangenomen en doet het ook rustig aan. Dus het eindresultaat duurt wat langer dan jullie gewend zijn van ons. Voor ons is het ook wel eens fijn om even een stap rustiger te kunnen doen, daardoor krijgt het huis ook een andere aandacht. Binnenkort gaan we er weer heen en komen er nieuwe foto’s met een update hoe de villa er nu bij staat.