Cadeautje aan klanten als dank

Project: Schilderen buitenzijde appartementencomplex vve Amsterdam
Cadeautje

Afgelopen weken hebben we hard gewerkt in de Paramaribostraat en de Nepveustraat in Amsterdam. Daar staat een VvE appartementencomplex, waarvan het bestuur van Iris Beheer ons had gevraagd om de buitenzijde op te knappen.

We hebben alles van boven naar beneden geschilderd. Deuren, deurkozijnen, raamkozijnen etc. Veel kozijnen hadden last van houtrot, dus waren we dagelijks in de weer met epoxy om dit te herstellen. Kwam goed uit, zo voor de aankomende winter. De mensen zullen er nu weer warm bij zitten en tochtvrije ramen hebben.

Ook waren sommige ramen aan vervanging toe. Ze waren door ouderdom lek geworden. Dat kan je zien door witte vlekken, schimmelvorming, in de ramen. Oud glaswerk heeft hier vaak last van. Ook hebben we de dakgoten gerepareerd of vervangen waar nodig. Want de steiger stond er toch al, dus waarom dat dan ook niet gelijk meenemen, toch?

Voor als het schilderwerk hebben we Sigma Allure gebruikt. Blijft toch mijn favoriete verf. Hoge kwaliteit en grote duurzaamheid. De bewoners en de VvE hoeft zich de komende 3 tot 5 jaar niet meer druk te maken voor nieuw houtrot of schrale verf.
Iris Beheer was zeer tevreden over de werkwijze van ons, de kwaliteit van het werk en de snelheid van afleveren. Daar wordt ik altijd blij van, als we dat horen van klanten.

Maar, omdat het een relatief langlopende klus was en veel bewoners daar (zo min mogelijk) hinder van ondervonden hebben, bedanken wij altijd iedereen in de vorm van een presentje. Gisteren heb ik persoonlijk bij iedereen een plantje met brief gebracht, om ze te bedanken voor het meewerken.

Dat vind ik er nou eenmaal bij horen

Vraag een offerte aan of stel uw vraag

1 + 1 =