Op- en afbouw & projectmanagement

Wij maken alles mogelijk op het gebied van verbouwen en renovatie voor zowel interieur als exterieur. Omdat we een ruime keuze hebben aan materialen en diverse technieken, kunnen we elke klus klaren. Van huiskamer, tot bedrijfspand, elke klus hebben we in de loop der jaren al weleens aangepakt.

We kunnen ook de verbouwing coördineren, zorg dragen voor het uitzoeken van de kwalitatief beste materialen en de beste/meest ervaren specialisten inzetten voor de klus.

 

Renovatie

Uw pand is echt toe aan een enorme opknapbeurt, maar u hebt twee linkerhanden of u ziet gewoonweg op tegen de berg werk en het vuil achteraf… Dan belt u ons. Van begin tot het einde regelen wij de verbouwing en we zorgen uiteraard ook voor alle benodigde materialen. Uiteraard na uw goedkeuring voor alle ideeën en plannen. U kunt bij wijze van spreken met een gerust hart op vakantie gaan en terugkomen in een nieuwe woon- of werksfeer.

 

Modern of klassiek?

Uw woonhuis, flat of kantoorpand wilt u laten verbouwen tot een modern, strak pand of juist de klassieke elementen laten benadrukken? Dat gaat altijd gepaard met allerlei keuzes. Strakke muren, of juist met een reliëf? Authentieke kleuren of moderne kleuren? Wij helpen u daar graag bij. Een van onze relaties heeft zelfs een kleurenwaaier ontwikkeld speciaal in de kleuren van uw streek. Maar naast de kleuren hoort ook de keuze van plint of lijst bij de gewenste uitstraling. Een vloer maakt het geheel af, dus helpen wij u graag met de keuze tussen parket, laminaat of elke andere vloersoort.

 

Trappenhuizen

We hebben veel ervaring met trappenhuizen renoveren van VvE’s en kantoorgebouwen. Samen met u bepalen we de duurzaamheid en kwaliteit van de lak met wel of geen stoffering daarna. Ook de trapleuning vergeten we niet in dit proces. Het is tevens mogelijk om de trap dicht of open te maken of de loze ruimtes bij trappen optimaal te benutten door lades of kasten erin of eronder te bouwen.

Hebt u een vaste trap in bijvoorbeeld uw VvE-gebouw, dan kijken we ook gelijk naar de muren, zodat er geen vieze ‘dweilrand’ ontstaat. Door afneembare verf zijn deze vieze vlekken heel eenvoudig te verwijderen en blijft uw trappenhuis spic en span.