Verbluffend schilderwerk

Er staat een professioneel team voor u klaar, dat alles tot in perfectie uitvoert. Voor binnen- en buitenschilderwerk leveren wij niet zomaar een onderhoudsopdracht, wij geven uw huis of kantoor een opleving, een metamorfose. Een resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Van trotse huizenbezitters tot gemeentelijke en historische monumenten, wij staan voor u klaar. Omdat wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, hebben we al de nodige panden mogen schilderen en vakmanschap afgeleverd waar we nog altijd enorm trots op zijn.

 

Strak in de lak!

Altijd verzekerd zijn van houtwerk dat strak in de lak zit? Sluit dan een op maat gemaakt onderhoudscontract af dan zorgen wij voor het totale onderhoud van uw pand. Ook voor VvE-onderhoud aan appartementencomplexen.

Tijdig onderhoud voorkomt namelijk hoge kosten.

Hoe het werkt? U krijgt een e-mail van ons zodra het weer tijd is voor onderhoud. We maken dan een afspraak wanneer het u het beste uitkomt; zo hebt u meer rust om van te genieten en hoeft u zich niet te bekommeren om het jaarlijkse onderhoud van uw woonhuis of bedrijfspand.

 

Kleur bekennen!

Een creatieve, inspirerende kamer creëren (binnen 1 dag) of juist een rustige, zen-sfeer in de kamer om goed in na te kunnen denken… Een goede kleurkeuze bepaalt uw beleving van de ruimte.

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid kleuradvies en u kunt dit zelfs op tekening krijgen om zeker er zeker van te zijn dat het volledig naar uw wens wordt.